T r a n s l a t o r

Declaratii de valoare

Declaratii de valoare

Pentru cei care doresc sa continue studiile sau sa profeseze in Italia.

Servicii in vederea obtinerii Declaratiei de valoare

Pentru cei care doresc sa continue studiile sau sa profeseze in Italia, biroul nostru ofera informatii si consultanta despre etapele obtinerii Declaratiei de Valoare de la Consulatul Italiei la Bucuresti pentru diplomele de studii.

Declaratia de valoare reprezinta autentificarea titlului de studiu obtinut in Romania de catre misiunea consulara italiana. Punem la dispozitie pentru clientii nostri din judetul Galati si din judetele limitrofe urmatoarele servicii in vederea obtinerii Declaratiei de valoare:

  • Vizarea diplomelor de studii la Ministerul Educatiei (pentru diplomele de studii superioare) si la Inspectoratul Scolar (pentru diploma de bacalaureat);
  • Apostilarea diplomelor insotite de foaia matricola la Prefectura;
  • Traducerea autorizata si legalizarea notariala a documentelor;
  • Apostilarea traducerilor legalizate si a copiilor legalizate la Camera notarilor;
  • Pregatirea dosarului si programarea pentru depunerea actelor la Ambasada;
  • Depunerea si ridicarea actelor si a Declaratiei de valoare de la Ambasada.

Trebuie doar sa ne contactati prin email sau telefonic pentru a ne pune de acord cum sa putem intra in posesia actelor originale si a procurii notariale sau consulare pentru reprezentare la institutiile statului roman si la Consulatul Italiei la Bucuresti. Nu este necesar sa va deplasati la sediul nostru. Ne veti putea trimite atat actele in original cat si contractul de prestari servicii si procesul verbal de predare – primire, pe care noi vi le vom pune la dispozitie, prin serviciul de curierat ales de dumneavostra. Costurile vor fi stabilite in functiile de serviciile puse la dispozitie.

Traducatori autorizati de Ministerul de Justitie

Servicii traducere profesionale!

Traduceri autorizate

Traduceri legalizate

Servicii de interpretariat

Servicii de curierat